• Ergene Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
  • Ergene Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
  • Ergene Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Ergene

Ergene Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor

  • 08 Haziran 2022
  • 1352 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ancak sadece ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi dönemi nedeniyle ara verilen yaz dönemi kursları 27 Haziran 2022 tarihinde yeniden başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler 17 Haziran 2022 tarihine kadar müracaatta bulunabilecek.

 

 

Ergene Belediyesi’nin ücretsiz yaz dönemi kursları başlıyor. 3 – 17 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt döneminin ardından 8 – 12 yaş arası çocukların katılabileceği futbol ile 7 ila 12 yaş arası çocukların katılabileceği satranç, İngilizce ve fotoğrafçılık kurslarında eğitimler 27 Haziran 2022 tarihinde başlayacak.

Kurslara katılmak isteyenlerin Ergene Kültür Merkezi, Sağlık Mahallesi Halı Saha, Yeşiltepe Mahallesi Halı Saha, Marmaracık Mahallesi Halı Saha ve Velimeşe Kapalı Spor Salonuna müracaat edebileceklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tamamen ücretsiz olan kurslara katılacak olanların kimlik belgesi, ikametgah belgesi ve kayıt formu ile müracaatlarının yeterli olacağını söyledi. Ergene’de yaşayan öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirebilmelerini sağlamak ve bunun yanı sıra çocukları yaşıtlarıyla birlikte yaz tatillerini faydalı aktivitelere yönlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yaz okulumuza bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz diyen Başkan Yüksel, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları başlattık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün çatısı altında açtığımız kurslara kayıtların başladığı daha ilk günden yoğun bir ilgi oldu bu bizleri fazlasıyla memnun ediyor” dedi.