• Ergene Belediyesi'nden Aile İçi İletişim Ve Öfke Kontrolü Eğitimi
  • Ergene Belediyesi'nden Aile İçi İletişim Ve Öfke Kontrolü Eğitimi
  • Ergene Belediyesi'nden Aile İçi İletişim Ve Öfke Kontrolü Eğitimi
Ergene

Ergene Belediyesi'nden Aile İçi İletişim Ve Öfke Kontrolü Eğitimi

  • 03 Haziran 2022
  • 1471 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurs ve eğitimlere bir yenisi daha ekleyerek aile içi şiddet ve öfke kontrolü eğitimleri düzenliyor.


 

Ergene halkına aile danışmanlığı hizmetine başlayan Ergene Belediyesi Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kadına Şiddette Sıfır Tolerans kapsamında Aile İçi İletişim ve Öfke Kontrolü konulu eğitim semineri Ergene’de bulunan fabrikalarda gerçekleştiriliyor. 

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ergene halkına ücretsiz danışma hizmeti sunan Sosyolog – Aile Danışmanı Emine Yüksel ilçede faaliyet gösteren fabrikalarda da eğitimler düzenliyor. Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Ergene Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Aile İçi İletişim ve Öfke Kontrolü konulu eğitim seminerleri ilçede faaliyet gösteren fabrikalarda önceden belirlenen program dahilinde periyodik aralıklarla gerçekleştiriliyor. 

Aile birliğini oluşturan bireylerin birbirleri ile olan ilişkilerini düzenleyecek bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti vermeye başlayan Ergene Belediyesi Sosyolog Aile Danışmanı Emine Yüsel’in katılımıyla fabrikalarda çalışan personele yönelik eğitim seminerleri de düzenliyor. Aile birliğini oluşturan bireylerin birbirleriyle olan ilişkilerini düzenleyen, aynı zamanda aile üyeleri arasında ortaya çıkan sorunların çözümüne odaklanan bir danışmanlık biçimi olan aile danışmanlığı hizmetini Ergene halkının yanı sıra fabrika çalışanlarına da sunan Ergene Belediyesi eğitimlerine devam ediyor.

Ergene Belediyesi’nin Ergene halkının her zaman yanında olduğunu kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ergene halkının yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.