• “Türkiye'nin Sorunları Saadet Partisiyle Çözülür”
Çorlu Güncel

“Türkiye'nin Sorunları Saadet Partisiyle Çözülür”

  • 26 Mayıs 2022
  • 1009 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan yaptığı açıklamada Türkiye’nin sorunlarını Saadet Partisi’nin çözeceğini ifade etti.

Türkiye’nin yaşadığı sorunlara da değişen Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, “Ülkemizde milletin derdiyle dertlenmeyenin, kendi insanını kandırmaya kalkanın dilinden maalesef vatan, bayrak, devlet türküsü düşmüyor. Bunlar; saraylarının, itibarlarının faturasını garibana kesenlerdir. Bunlar; şatafatlı yaşamlarının külfetini kâğıt toplayıcılarının çekçeklerine yıkanlardır. Bunlar ülke yönetiminden yoksun olup, algı yönetimine talip olanlar. İnsanımızın milli ve manevi duygularını kullanarak yine aynı insanımızın emeğini, alın terini, umutlarını sömürdüler ve sömürmeye devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.
Konuşmasını sürdüren Aytuğ Aslan, “10 hareketinden 8’i yanlış, biri şüpheli, biri doğru olan iktidar, her fırsatta bir yolunu buluyor ve 1 şüpheli ve 1 doğru hareketini umut olarak pazarlıyor. 8 yanlışı birdenbire insanların zihninden siliyor. Ama buraya kadar. Artık insanımız, yolsuzluğun, rantın, tüketen ekonominin ağır sonuçlarını iliğinde kemiğinde hissediyor. İnsanımızda kendini gösteren bu uyanışı bizler tetikleyeceğiz. 11 aylık Refah-Yol hükümetinde Türkiye’de sorunların birçoğu çözüldü. Erbakan Hocamız, yine tüm eleştirilere rağmen yaptığı bu koalisyon sayesinde vatandaşın sorunlarına çözümler getirdi. Erbakan Hocamız hasta yatağında bile Türkiye’ye verilecek zararları önlemeye çalışmıştı. Bir lider, vefatına sayılı günler kala bile mücadelesinden geri dönmedi. İşte bu duruşun her zaman biz Millî Görüşçülere ders olması lazım” diye konuştu.
ZAFER KURT