• Madde Bağımlıları Metruk Evi Ateşe Verdi
  • Madde Bağımlıları Metruk Evi Ateşe Verdi
  • Madde Bağımlıları Metruk Evi Ateşe Verdi
Çorlu Güncel

Madde Bağımlıları Metruk Evi Ateşe Verdi

  • 20 Mayıs 2022
  • 786 Kez Okundu

Çorlu’da madde bağımlılarının uğrak mekanı haline gelen metruk yapıda yangın çıktı. Olaya tepki gösteren mahalle sakinleri, “Belediye derhal burasını yıksın” dedi.



Cemaliye, Kemalettin ve Hıdırağa mahallelerinde madde bağımlıları metruk yapılarda uyuşturucu kullanmaya devam ediyor. Kemalettin Mahallesi Nazar Sokak üzerinde bulunan metruk evde mahalle sakinlerinin iddiasına göre madde bağımlıları metruk binaya yaktı. 
İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA MÜDAHELE ETTİ 
Kemalettin Mahallesi Nazar Sokak üzerinde Atilla İlhan Parkı karşısındaki metruk evde, iddiaya göre, madde bağımlıları ateş yaktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri metruk binadaki yangını söndürdü. 
“BELEDİYE DERHAL YIKSIN”
Olayın ardından konuşan mahalle sakinleri, “Madde bağımlıları buraya sürekli girip çıkıyor. Çocuklarımız burada parka gelip oyun oynuyor ve bu nedenle metruk binada yuvalanıp keyif çatan başıboş kişilerden rahatsız oluyoruz. Belediye mümkünse derhal bu binayı yıksın. Yıkmayacaksa gerekli izinleri alıp biz yıkacağız. Bu binada ne var çok merak ediyorum. Hiç mi bunların işi gücü yok? Hep boş işler, boş adamlar” dedi        
İmdat şahin