• Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı
  • Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı
  • Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı
  • Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı
  • Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi O Yolu Asfaltladı

  • 18 Mayıs 2022
  • 784 Kez Okundu

Gazetemizin 16 Mayıs Pazartesi günü “Belediyenin İşini Vatandaş Yapıyor” başlıklı haberimizin ardından Çorlu Belediyesi o yolun asfaltını yaptı.

Çorlu Şeyhsinan Mahallesi Hüsmen Kalfa Sokağı’nda bulunan çukurları kaldırım taşlarıyla kapatan vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne tepki göstermişti. Konuyu gündeme taşıyan haberimizden sonra Çorlu Belediyesi harekete geçerek Hüsmen Kalfa Sokağı’ndaki çukur yerlerin asfaltını tamamladı. Konuyla ilgili gazetemize ve belediyeye teşekkür eden vatandaşlar çukurların özellikle sürücüleri çok zor duruma düşürdüğünü kaydetti. 
YOL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNMÜŞTÜ 
Hüsmen Kalfa Sokağı’nda bulunan yol köstebek yuvası gibi çukurlarla doluydu. Yolda oluşan derin çukurlar nedeniyle hem vatandaşlar hem de araç sürücüleri zor anlar yaşıyordu. Konuyla ilgili yaptığımız haberler etkili olurken yolun asfaltı tamamlandı. Araçların geçişi sırasında çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Bir süre önce vatandaşlar çukurları kaldırım taşlarıyla kendileri doldurmuş, sorunu biraz olsun hafifletmek istemişlerdi. Çorlu Belediyesi yaptığı çalışmayla birlikte yolun asfaltını tamamladı. 
VATANDAŞLAR GAZETEMİZE VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ 
Gazetemize ve Çorlu Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, “Gazetenize gerçekten çok teşekkür ediyoruz, sizler sorunu dile getirmeseydiniz belki çok sonra asfaltı atılırdı ama sizler konuyu gündeme taşıdıktan sonra gelip yolun asfaltını tamamladılar. Çorlu Belediyesi’ne de yaptığı çalışma için teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN