• Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Konser

  • 13 Mayıs 2022
  • 3816 Kez Okundu

Mrmaraereğlisi Belediyesi tarafından Anneler Günü konseri düzenlendi. Yoğun ilginin gösterildiği konserde anneler ve anne adayları doyasıya eğlendi.

Özel günlerde önemli etkinlikleri Marmaraereğlisi halkıyla buluşturan Marmaraereğlisi Belediyesi, anneleri de unutmayarak muhteşem bir konserde buluşturdu. İlçe merkezi ve Yeniçiftlik Mahalleri’nde bulunan, Belediye Düğün Salonlarında gündüz ve akşam etkinlikleri olarak düzenlenen konser de sevilen ses sanatçısı Lal Sönmez ve orkestrası sahne aldı. Marmaraereğlili annelere pop, halk ve roman müziğinden oluşan renkli bir seçki sunuldu. Konsere Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, eşi Aysel Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, AK Parti Marmaraereğlisi İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevilen sanatçı Lal Sönmez’in birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere gelenler, unutulmaz bir gün yaşadı. Büyük beğeni alan konserde izleyiciler şarkılara eşlik etti. Konser programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Hikmet Ata, “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak annelerimizin bu anlamlı gününde yanlarında olmak, onların bu özel günü, en keyifli şekilde geçirmesini sağlamak amacıyla program düzenledik. Annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerek. En kıymetlilerimiz olan annelerimizi hiçbir zaman unutmadık, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günü şenlendiren kıymetli sanatçımıza ve değerli müzisyen ekibi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak Anneler Günü’nü bizimle birlikte kutlayan siz kıymetli misafirlerimize de canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Pandemi nedeniyle kalabalık etkinliklerimize ara vermiştik ve çok özlemiştik. Artık bir arada olacağımız güzel etkinliklerle her zaman buluşacağız. Dünyalara sığmayacak kadar büyük sevgiyi, şefkat dolu yüreklerine sığdıran tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü'nü tebrik ediyorum.” dedi.

Anneler günü programı kapsamında iki bölümden oluşan konser ve Marmaraereğlisi Belediyesi Perinthos Halk Dansları gösterisi sunuldu. Kadınların gönüllerince eğlendiği programda günün anlamına ithafen hediye dağıtımı gerçekleştirildi.