• Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nden Sempozyum
  • Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nden Sempozyum
  • Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nden Sempozyum
  • Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nden Sempozyum
Çorlu Güncel

Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nden Sempozyum

  • 12 Mayıs 2022
  • 793 Kez Okundu

Hemşireler Haftası kapsamında düzenlenen “Sanaldı Gerçek Oldu, Trakya’nın Hemşireleri Buluşuyor Sempozyumu” alanında bir ilki başararak Trakya bölgesinde faaliyet gösteren kamu ve özel hastanelerde görev yapan cefakâr sağlık çalışanlarının bir araya gelmesini sağladı.

Son derece verimli geçen ve birbirinden değerli katılımcılara ev sahipliği yapan sempozyuma Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Kiraz, Trakya bölgesinde faaliyet gösteren kamu ve özel hastanelerin yöneticileri, başhekimleri, başhemşireleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katılım sağladı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ise hemşirelerin sağlık sektöründeki emeği ve önemine dikkat çeken konuşmasında; “Pandemi sonrasında kamu ve özel hastaneler arasındaki dayanışmaya öncelik etmek adına böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Özel Çorlu Vatan Hastanesi ailesine ve yoğun mesailerine rağmen bizlere zaman ayırıp İstanbul’dan gelen çok kıymetli konuşmacı hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Gerçekten sağlık sistemini ayakta tutanlar kahraman hemşirelerimizdir. O büyük hamlenin sahadaki en rasyonel, işi sahiplenen gerçek temsilcileri hemşire arkadaşlarımızdır. Tüm hastane hizmetlerinde öncü rol oynayan hemşire arkadaşlarıma sağlık sistemi adına şükran borcumuz vardır. Hepsinin Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Bugün burada böylesi güzel organizasyonda bir arada olmaktan da mutluluk duyuyorum.” dedi.

Sunumların ardından Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Kiraz, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. B. Fırat Dayanıklı, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. M. Önder Dolap ve Hastane Genel Müdürü Soner Erkan tarafından katılımcılara plaketleri taktim edildi.