• “Müsi̇ad'ımızın 32'Inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyorum”
Çorlu Güncel

“Müsi̇ad'ımızın 32'Inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyorum”

  • 11 Mayıs 2022
  • 655 Kez Okundu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan, MÜSİAD’ın kuruluşunun 32’inci yılı nedeniyle yazılı açıklama yayımladı.

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan; “1990 yılında bir grup genç iş adamının yüksek idealleri temelinde, İstanbul Mecidiyeköy’de başlayan yolculuk bugün Türkiye ve dünyanın 164 noktasında varlık gösteren, her milletten insanı aynı çatı altında buluşturup aynı ideal uğruna çalışarak büyük bir sermaye platformu olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla yoluna devam ediyor. 32’nci yılını dolduran büyük çınarımız MÜSİAD, gelenekten aldığı güç ve desteği geleceğe karşı duyduğumuz heyecanla bir araya getirerek, bünyesindeki her bir iş insanına esaslı bir yol arkadaşı olurken, başta ülkemiz olmak üzere, varlık gösterdiği her bölgede umudu besliyor ve yarınlara olan inancın önemli simgelerinden biri oluyor” dedi.

Tekirdağ’da 2013 yılında faaliyetlerine başlayan MÜSİAD’ın milli ve manevi değerlere, geleneklere bağlı kalarak ticaretlerini geliştirme ve memlekete hizmet etme gayreti içerisinde faaliyetlerine devam ettiğini belirten Doğan; “Bu bağlamda üyelerimiz ticari yatırımları ile ekonomik refah seviyesinin yükselmesi ve istihdama yönelik yoğun çalışmalar içerisindeler. İnşallah ileriki günlerde MÜSİAD üyelerimizin çabalarının büyük kazanımlar sağlayacağını göreceğiz. MÜSİAD Tekirdağ ilk günden itibaren çalışmaları ve gayretleri ile ailemizi güçlendiren geçmiş dönem başkanlarımız ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Attığı her adımı köklerine ve değerlerine bağlı kalarak diğer yandan dünyadaki hızlı değişim ve dönüşümü doğru okuyarak atan MÜSİAD, kurulduğu günden bu yana artan heyecanımız ve geleceğe dair beslediğimiz büyük umutlarla bu çetin yolda ilerlerken değerli dostlarımızın duası ile bizler için en büyük güçlerden biri olmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile birlik ve beraberlik içerisinde nice yılları geride bırakmayı, ilimiz ve ülkemiz adına nice başarılara imza atmayı diliyor, MÜSİAD’ımızın 32’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” diye konuştu.