• Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
  • Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
  • Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
  • Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
  • Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
Çorlu Güncel

Çorlu'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

  • 04 Mayıs 2022
  • 685 Kez Okundu

Ramazan Bayramı nedeniyle Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına başta Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı olmak üzere,  5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Çorlu İlçe Jandarma Komutan Engin Türk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak, AK Parti Çorlu İlçe Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, STK başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA YOĞUN KATILIM OLDU 
Ramazan Bayramı’nın 1. Günü düzenlenen bayramlaşma programında uzun kuyruk oluştu. Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen programa protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı herkesin tek tek bayramını kutladı. Atatürk Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri sıraya girerek vatandaşlarında bayramını kutladı. 
KAYMAKAM SARILI HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI 
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı kısa bir konuşma yaparak herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladığını belirtti: “Ne mutlu bize ki bir bayrama daha kavuştuk. Benim sizlerle beraber kutladığım 4. Ramazan Bayramı olacak. Bir sonraki Ramazan Bayramı’na olur muyuz olmazmıyız bilemiyoruz ama yüce Rabbime şükürler olsun bu bayrama bizi kavuşturdu. Bayram bizim kültürümüzde çok önemli bu bayramda küsler barışıyor, Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve Çorlu’muza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN