• Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Türkmenli Mahallesinde İftar
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Türkmenli Mahallesinde İftar
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Türkmenli Mahallesinde İftar
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Türkmenli Mahallesinde İftar
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Türkmenli Mahallesinde İftar

  • 20 Nisan 2022
  • 3878 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı İlçe genelindeki mahallelerde iftar programlarına devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın ev sahipliğinde Türkmenli Mahallesinde gerçekleşen iftar programına, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ile Bahattin Çavdar, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yaklaşık 600 kişi katıldı

İftar programına katılan Türkmenli mahalle sakinleriyle tek tek sohbet ederek ilgilenen Marmaereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan’ın manevi ikliminde hemşerileriyle bir arada birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. İftar programına yoğun ilgi gösteren Türkmenli Mahalle sakinleri Başkan Hikmet Ata’ya, böyle güzel bir organizasyona vesile olduğu için teşekkür ettiler.

İftar yemeğinin sonunda yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Ata; “Bugünkü iftarımızı Türkmenli Mahallemizdeki kıymetli hemşerilerimle birlikte yaptık. Ramazan-ı Şerif’in güzelliğinden, birlik ve beraberliğinden en güzel şekilde nasiplenmek için gönüllerimizi birbirine hep yakın tutuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkmenli Mahallesine Atatürk Büstü Kazandırıldı
İftar yemeğinin sonunda Türkmenli Mahallesine kazandırılan Atatürk büstünün açılışını gerçekleştiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Atamızın mirasına sahip çıkmayı görev kabul ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünü böyle bir günde bu güzel mahallemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu büst vatana sevdalanmak için ilham versin ve hepimize rehber olsun. Atatürk büstümüzün Türkmenli Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Programın ardından İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzeol ve Belediye Başkanı Hikmet Ata, mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.