• Evi Yanan Vatandaşa Ergene Belediyesi Destek Oldu
Ergene

Evi Yanan Vatandaşa Ergene Belediyesi Destek Oldu

  • 13 Nisan 2022
  • 1262 Kez Okundu

Ergene’nin Esenler mahallesinde evinde yangın çıkan vatandaşın mağduriyetini gidermek için Ergene Belediyesi seferber oldu. Yanan evde tadilat çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi ekipleri, vatandaşın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için gerekli ihtiyaçlarını gidererek evi baştan aşağı yeniledi.

 

 

Ergene Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Esenler mahallesinde evi yanan vatandaşın yardımına Ergene Belediyesi koştu. Yanan evde Ergene Belediyesi ekipleri bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yaparak evi temizledi ve tekrar yaşanılabilir bir hale getirdi.

Belediyemiz Kimseyi Yalnız Bırakmıyor
Sevgi Kenti Ergene'de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüskel, "Ergene'de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da biz sorumluyuz. Esenler mahallemizde evinde yangın çıkan vatandaşımıza yardım elimizi uzatarak kendisinin yalnız olmadığını, mağduriyetini belediyemiz tarafından giderileceğini belirttik. Ekiplerimiz öncelikle evde hasar tespitinde bulundu. Daha sonra Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tadilat ve onarım çalışmaları yapıldı. Yanan evimiz baştan aşağı yenilenerek vatandaşımıza teslim edildi” dedi.

Başkan Yüksel, "Halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak bizlerin birinci görevidir. Onlar sıcak yuvalarında mutlu ise bizlerde mutluyuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır sözünü rehber edinerek ilçemize, halkımıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Sosyal Belediyeciliği her zaman ön plana çıkararak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" dedi.