• Başkan Yüksel, Ergene Pınarspor'a Kupasını Verdi
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel, Ergene Pınarspor'a Kupasını Verdi

  • 24 Ocak 2022
  • 666 Kez Okundu

Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda bulunan Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor sezonu lider tamamlayarak şampiyon oldu. Son lig müsabakasında Sağlık Spor’u 3-2 mağlup eden Ergene Pınarspor’a maç sonunda şampiyonluk kupasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel takdim etti.


Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Ergene Pınarspor hedefine ulaştı. 2021-2022 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Ligi D grubunda son maçını bir başka Ergene temsilcisi ile oynayan Ergene Pınarspor ilk yarısını 2-1 yenik kapadığı mücadelenin ikinci yarısında sahadan 3-2 galibiyetle tamamlayarak ligi lider bitirdi.  Sağlık Spor’a karşı Ergene Pınarspor mağlup olsaydı en yakın takipçisi Çorlu Belediye Futbol Kulübü şampiyon olacaktı. 
Müsabakayı takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel maçı 3-2 kazanarak sezonu şampiyon tamamlayan Ergene Pınarspor’a kupasını Ergene Belediye Meclis üyesi Mülayim Bedir ile birlikte takdim etti. Şampiyon oldukları için büyük mutluluk yaşayan futbolcuları tek tek tebrik eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sporun her branşında, her platformunda Ergene takımları başarıya endekslidir. Bugünde amatör futbol liginde başarısını şampiyonluk kupasıyla taçlandıran Ergene Pınarspor’umuz hedefine ulaşmıştır. Şampiyonluk yolunda emekleri olan oyuncuları, teknik ekibi ve Ergene Pınarspor taraftarlarını kutluyorum” dedi.