• Ceyda Sarı'nın İkinci Single'ı 14 Şubat'ta
  • Ceyda Sarı'nın İkinci Single'ı 14 Şubat'ta
  • Ceyda Sarı'nın İkinci Single'ı 14 Şubat'ta
Çorlu Güncel

Ceyda Sarı'nın İkinci Single'ı 14 Şubat'ta

  • 18 Ocak 2022
  • 1030 Kez Okundu

Müzik dünyasına ilk single’ı “Gülümse Çekiyorum” şarkısı ile hızlı bir giriş yapan Ceyda Sarı, ikinci Single’ını 14 Şubat’ta müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

 

Söz ve müziklerinin kendisine ait şarkılarla müzik severler ile buluşan Ceyda Sarı, müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. İlk single’ı olan “Gülümse Çekiyorum” ile müzik severlerin beğenisi toplayan Sarı, ikinci Single’ını 14 Şubat’ta çıkarmayı planlıyor. Ceyda Sarı söz ve müziği kendisine ait düzenlemesini ise Uğur Balcı’nın imzasını taşıyan “Gülümse Çekiyorum” isimli ilk single’ı ile dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının klibi Recep Fakiroğlu yönetmenliğinde İstanbul’da çekildi ve MüzikOnair etiketi ile yayınlandı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ceyda Sarı, ikinci single’ını 14 Şubat’ta müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Sarı; “İlk şarkımızdan sonra hiç ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İkinci şarkımız için stüdyo çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımız keyifli ve heyecanlı bir şekilde geçiyor. Cover şarkıları içinde çok fazla çalışıyorum” dedi.

Çorlu’da yaşamını sürdüren Ceyda Sarı, Trakya bölgesinde de güzel çalışmalar yapmak istediğini sözlerine ekledi.