• Çalışmalar Hızlandı, Açılışı Yakın!
  • Çalışmalar Hızlandı, Açılışı Yakın!
  • Çalışmalar Hızlandı, Açılışı Yakın!
Çorlu Güncel

Çalışmalar Hızlandı, Açılışı Yakın!

  • 15 Ocak 2022
  • 892 Kez Okundu

Uzun yıllardır atıl vaziyette bekleyen eski askerlik şubesi binası geçtiğimiz aylarda YEDAM Merkezi olması için çalışmalar başlamıştı. Çalışmaların sonuna yaklaşılan YEDAM Merkezi’nin açılışının yakında yapılması bekleniyor.

Kumyol Caddesi üzerinde açık otoparkta bulunan ve uzun yıllar askerlik şubesi olarak kullanılan bina geçtiğimiz aylarda Yeşilay Danışmanlık Merkezi yapılması için harekete geçilmişti. Yeşilay Derneği Çorlu Şubesi tarafından gerekli girişimlerde bulunularak YEDAM Merkezi olmasına karar verilen binada son aşamaya gelindi. YEDAM Merkezi’nin de çok yakın bir zamanda yapılması bekleniyor. 
ÇALIŞMALAR 3 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTI  
Yeşilay Danışmanlık Merkezi yapılacak olan binada geçtiğimiz aylarda çalışmalar başlamıştı. 2021 yılının Kasım Ayı’nda başlanan çalışmalar kapsamında binada güçlendirme ve tadilat çalışmaları yapıldı. İç kısımlarında ve dış cephesinde yenileme çalışmaları yapılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin çatısı da yenilendi. 3 aylık süre zarfında çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanan binada artık son çalışmalar yapılıyor. Etrafı kapatılan binada artık binanın etrafı açılmaya başlandı. 
AÇILIŞINA SAYILI GÜNLER KALDI 
Önümüzdeki günlerde açılması planlanan Yeşilay Danışmanlık Merkezi bağımlılık konusunda hizmet verecek. Alkol, tütün, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığıyla ilgili kişilere destek veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi artık Çorlu’da hizmet vermeye başlayacak. Uzun yıllar atıl vaziyette bekleyen eski askerlik şubesinde çalışmalar Kasım Ayı’nda başlamıştı. Binadaki çalışmaların sonuna gelinirken açılışın da önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor. 
İMDAT ŞAHİN