• Otopark Hala Hizmet Bekliyor
  • Otopark Hala Hizmet Bekliyor
  • Otopark Hala Hizmet Bekliyor
Çorlu Güncel

Otopark Hala Hizmet Bekliyor

  • 14 Ocak 2022
  • 1081 Kez Okundu

Her gün yüzlerce aracın giriş çıktığı Çorlu Belediye Binası’nın arka kısmında bulunan açık otoparkın belli bölümleri delik deşik olmuş durumda. Otoparka giren sürücüler en azından çukur bölgelerin asfaltlanmasını istedi.

Yağmur yağdığı zaman göle dönen otoparka acil çözüm bulunmasını isteyen sürücüler yetkililere seslendi. Açık otoparkın belli bölümlerinde çukurlar oluşurken sürücüler çukurların asfaltla kapatılmasını istedi. Her gün yüzlerce aracın girip çıktığı ve ücret alınan otoparkın halini gören sürücüler yetkililer tepki göstererek hem para veriyoruz, hem de otoparka hiçbir hizmet verilmiyor” ifadelerini kullandı. 
ÇUKUR BÖLGELER ASFALTLANSIN
Açık otoparktaki çukur bölgelerin asfaltlanmasını isteyen sürücüler giriş çıkış yaparken zorlandıklarını belirtti. Gazetemize konuşan sürücüler, “Otoparkın belli bölümleri delik deşik olmuş, en azından çukur olan asfaltın aşındığı noktalara asfalt atılması gerekiyor. Ama maalesef aylardır hiçbir adımın atıldığı yok. Her gün yüzlerce araç girip çıkıyor ve buraya para ödüyorlar. Paralı otoparkın bu şekilde olması kabul edilemez, yetkililer biran önce bu otoparkta gerekli düzenleme yapsın” dedi. 
İMDAT ŞAHİN