• Başkan Yüksel'den Futbolculara Ziyaret
  • Başkan Yüksel'den Futbolculara Ziyaret
  • Başkan Yüksel'den Futbolculara Ziyaret
Ergene

Başkan Yüksel'den Futbolculara Ziyaret

  • 11 Ocak 2022
  • 1081 Kez Okundu

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor’un Antalya’da gerçekleştirmiş olduğu kampını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ziyaret etti.

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirdi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ile birlikte Antalya’da kamp yapan mavi beyazlıları kamp yaptıkları spor tesislerinde ziyaret etti. İkinci yarı öncesi futbolculara başarı dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlk yarı ne yazık ki şansız bir dönem geçirdik, ama inanıyorum ki ikinci yarıda bu şansızlığımızı kıracağız ve Ergene Velimeşespor’u ligde üst sıralara taşıyacağız” dedi.
Antalya’da kamp yapan Ergene Velimeşespor TFF 3. Lig 1.gurubun lideri Batman Petrolspor ile hazırlık maçı yaptı. Müsabakayı Ergene Velimeşespor 3-2 kazandı. Oynanan hazırlık maçını takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel galibiyetlerinden ve güzel oyunlarından dolayı Ergene Velimeşespor takımını tebrik ettiğini belirtti.