• Tekirdağ'ın Önemli Sorun Ve Talepleri Cumhurbaşkanına İletildi
  • Tekirdağ'ın Önemli Sorun Ve Talepleri Cumhurbaşkanına İletildi
Çorlu Güncel

Tekirdağ'ın Önemli Sorun Ve Talepleri Cumhurbaşkanına İletildi

  • 07 Ocak 2022
  • 1111 Kez Okundu

AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltılı programda milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Tekirdağ’ın önemli sorun ve talepleri iletildi.

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çiğdem Koncagül’de katıldı.
Yapılan toplantı ile ilgili AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yazılı bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada “Bütün milletvekili arkadaşlarımızın hepsi hem ülke siyaseti ile hem de kendi illeri ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Biz de hem ülke siyaseti ile ilgili hem de Tekirdağ’ımızın önemli sorun ve taleplerini bir dosya halinde Sayın Cumhurbaşkanımıza sunma fırsatını bulduk. Cumhurbaşkanımız’da gerekli notları almıştır. Sorun ve ihtiyaçlarımızın her zaman takipçisi olacağız. Sn. Cumhurbaşkanımıza ilgi ve teveccühleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. İlimize ve İlçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.