• Vega Hospital Gazeteciler Gününü Kutladı
  • Vega Hospital Gazeteciler Gününü Kutladı
Çorlu Güncel

Vega Hospital Gazeteciler Gününü Kutladı

  • 06 Ocak 2022
  • 1295 Kez Okundu

Çorlu’da sağlık alanında hizmet veren Özel Çorlu Vega Hospital, Çorlu’da görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Çorlu’da sağlık alanında yatırımlara imza atan Vega Hospital, bir restoranda düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltı programına Vega Hastanesi’nden Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Çağlar Demirtaş, Satın Alma Müdürü Aslı Alpak, Kurumsal iletişim ve Pazarlama Uzmanı Semanur Kurt, Muhasebe Müdürü Murat Küçüközbek, Sağlık Kurumları Koordinatörü Nihal Yavuz katıldı. 
Düzenlenen kahvaltı programında hastanenin aynı zamanda basın yayın organizasyon yetkilisi olan Satın Alma Müdürü Aslı Alpak, “’Değerli Basın mensubu arkadaşlarımız davetimize icabet ettiğiniz için öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü başta Yönetim Kurulu Başkanımız Ferit Sağ ve İşveren Vekilimiz Altay Alkan adına canı gönülden tebrik ederim. En önemli yayın organlarının başında gelen siz basın mensupları ile bugün burada olmaktan memnuniyet duyduk. Hastanemizin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ’ın, hastane işletmesini devraldığından bu yana hastanenin hizmet kalitesinin arttırılması, akademik hekim kadrosunun genişletilmesi, fiziki yapısının revizesi, tıbbi teçhizat ve cihaz parkurunun güncellenip üst teknolojiye erişmesi konularında gerçekleştirilen çalışmalarımızın her geçen gün ivme kazanarak, devam etmekte” dedi.
İMDAT ŞAHİN