• Belediye İzliyor Vatandaş Çile Çekiyor!
  • Belediye İzliyor Vatandaş Çile Çekiyor!
  • Belediye İzliyor Vatandaş Çile Çekiyor!
Çorlu Güncel

Belediye İzliyor Vatandaş Çile Çekiyor!

  • 04 Ocak 2022
  • 1287 Kez Okundu

Çorlu’da dar sokaklara araç park edilmesi ve çift yönlü araç trafiğinin olması vatandaşı canından bezdirdi. Kaldırımı olmayan dar sokaklar nedeniyle vatandaşlar tehlikeli yolculuğa mahkûm ediliyor.

Kemalettin Mahallesi Dönerciler Sokağı olarak bilinen Fabrika Sokağın trafiğe kapatılmasıyla birlikte Mektep Sokaktaki trafik yoğunluğu arttı. Sokağın dar olması ve bir de araçların park etmesi nedeniyle vatandaşlar büyük zorluk yaşıyor. Çift yön trafiğin olduğu Mektep Sokakta vatandaşlar yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor. Araçların arasında yürümek zorunda kalan vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. Belediye sorun çözmek yerine sadece izlemekle yetiniyor çilesini biz çekiyoruz” dedi. 
BİSİKLETÇİLER MEYDANI’NDAKİ TRAFİK ÇİLESİ DEVAM EDİYOR 
Dönerciler Sokağı olarak bilenen Fabrika Sokağın trafiğe kapatılmasıyla birlikte Bisikletçiler Meydanı’nda trafik sorunu katlanarak büyüyor. Dar olan Mektep Sokaktan giriş çıkış yapan sürücüler büyük zorluklar yaşıyor. Karşı karşıya gelen araçlar geçmekte güçlük çekiyor. En büyük sıkıntıyı da yayalar yaşıyor. Kaldırımı bulunmayan Mektep Sokakta vatandaşlar yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor. 
MEKTEP SOKAKTAKİ ARAÇ PARKINA İZİN VERİLMESİN 
Mektep Sokakta araçların yol kenarına park etmesi nedeniyle yol iyice daralırken vatandaşlar büyük sorun yaşıyor. Durumu gazetemize değerlendiren bölge esnafı, “Maalesef Mektep Sokakta yol kenarına araç park ediyor. Durum böyle olunca araçların ve vatandaşların geçmesi zorlaşıyor. En azından yol kenarına araç park edilmesin, belediye buna izin vermesin” dedi. 
BİSİKLETÇİLER MEYDANI’NDA DÜZENLEME YAPILACAKTI NE OLDU?
Sorunun Çorlu Belediye Başkanına iletildiğini belirten bölge esnafı gazetemize konuştu: “Sorunu belediye başkanına ilettik, daha önce bisikletçiler meydanında gerekli düzenlemelerin yapılacağı belirtilmişti ama hala bir adım atılmadı. Mektep Sokak özellikle iş çıkış saatlerinde ana baba günü gibi oluyor. Bu sorun biran önce çözülmeli” dedi.  
İMDAT ŞAHİN