• Başkan Yüksel Karavancıları Yalnız Bırakmadı
  • Başkan Yüksel Karavancıları Yalnız Bırakmadı
  • Başkan Yüksel Karavancıları Yalnız Bırakmadı
Ergene

Başkan Yüksel Karavancıları Yalnız Bırakmadı

  • 03 Ocak 2022
  • 1082 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yılbaşı gecesinde Pınarbaşı mahallesinde bir araya gelen karavancıları yalnız bırakmadı.

 

 

Tekirdağ Doğada Yaşam Kamp Karavan Derneği, Bir tutkudur Karavan Derneği ve Casper Karavan gurubu tarafından organize edilen yılbaşı etkinliği Ergene Belediyesinin destekleriyle Pınarbaşı mahallesinde gerçekleşti. 70 karavancının katılığı ve 3 gün süren etkinlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yılbaşı gecesinde Karavancıları yalnız bırakmadı. Pınarbaşı düğün salonunda Karavancıların yeni yılını kutlayan Başkan Yüksel sağlıklı, mutlu ve barış dolu bir yıl olması dileklerinde bulundu.

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden ve Bulgaristan'dan gelen karavancıları Ergene’de misafir etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’mizde ilk defa böyle bir organizasyon düzenliyoruz, inşallah bunu geleneksel hale getirir ve her sene düzenleriz. Ergene Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen bu güzel organizasyondan umarım keyif almışsınızdır. Sevgi Kenti Ergenemizde sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, başarı ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Tekirdağ Doğada Yaşam Kamp Karavan Derneği tarafından etkinliğe katkılarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, İzmir'den Karavancı Yıldız Eryılmaz, Bulgaristan'dan Karavancı İsmail Gökçen Abbasoğlu'na  günün hatırasına plaket verilirdi.