• Yaya Geçidi Kapatıldı
  • Yaya Geçidi Kapatıldı
  • Yaya Geçidi Kapatıldı
  • Yaya Geçidi Kapatıldı
  • Yaya Geçidi Kapatıldı
  • Yaya Geçidi Kapatıldı
Çorlu Güncel

Yaya Geçidi Kapatıldı

  • 01 Aralık 2021
  • 2224 Kez Okundu

Çorlu Atatürk İlkokulu’nun hemen karşısında bulunan öğrenci ve velilerin yoğun kullandığı yaya geçidi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapatıldı.

 

 

Okul girişinin tam karşısında yer alan yaya geçidi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapatılınca vatandaşlar orta refüjlerden zorlanarak geçmeye başladı. İlkokul öğrencilerinin geçmek zorunda kaldığı orta refüjler hem yaşlı vatandaşları hem de çocuklara büyük zorluk yaşatıyor. 

ORTA REFÜJ KAPATILDI 

Atatürk Bulvarı üzerinde Çorlu Atatürk İlkokulu’nun karşısında yer alan ve vatandaşların en yoğun kullandığı yaya geçidi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapatıldı. Yaya geçidinin orta refüj kısmı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kaldırım taşlarıyla kapatıldı. Şimdi öğrenci ve veliler orta refüjlerdeki yüksek bölümü atlamak zorunda kalıyor. En çok kullanılan yaya geçidinin kapatılmasına tepki gösteren öğrenci velileri refüjün tekrar açılmasını istedi. 

ÖĞRENCİ VELİLERİ YAYA GEÇİDİNİN TEKRAR AÇILMASINI İSTEDİ 

Çorlu Atatürk İlkokulu’nun giriş kısmında yer alan yaya geçidinin tekrar açılmasını isteyen öğrenci velileri; “Atatürk Bulvarı üzerinde daha önce burada yaya geçidi vardı ve orta refüj açıktı. Daha sonra motor kuryeleri geçtiği gerekçesiyle burası büyükşehir belediyesi ekiplerince kapatıldı. Şimdi karşıdan karşıya geçerken zorluk yaşıyoruz. Yaşlı vatandaşlar ve çocuklarımız refüj yüksek olduğu için üzerine çıkamıyor. Buranın tekrar düzenlenmesini istiyoruz” dediler. 

ÖĞRENCİ VELİLERİ OKUL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİNDE TRAFİK POLİSİ İSTEDİ 

Atatürk Bulvarı’nda yaşanan yoğun trafik nedeniyle öğrenci velileri okul giriş çıkış saatlerinde bölgeye trafik polisi istedi. Orta refüjlerden dönüş yapan motor kuryeleri nedeniyle zor anlar yaşadığını ve araçların yavaşlamadığını belirten öğrence velileri zor anlar yaşadıklarını kaydetti. Konuşmasını sürdüren öğrenci velileri, “Her gün okula gidip gelirken büyük zorluk yaşıyoruz. Yaya geçidi olsa bile maalesef araçlar durmuyor. Çocuklar büyük zorluk yaşıyor, en azından okul giriş çıkış saatlerinde trafik polisleri bulunursa burası kontrol altında tutulmuş olur” dedi. 

İMDAT ŞAHİN