• Ergene Belediyesi Bu Yılda Öğretmenleri Unutmadı
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi Bu Yılda Öğretmenleri Unutmadı

  • 25 Kasım 2021
  • 840 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ergene ilçesinde bulunan öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

 

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Ergene ilçesinde görev yapmakta olan öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yılda unutmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatıyla Ergene İlçesinde ki öğretmenlere çiçek, çikolata ve hijyen paketlerinden hediye edildi. Görevlendirilen Belediye personeli okulları tek tek ziyaret ederek Başkan Yüksel’in selam ve tebriklerini iletti. Hediyelerini teslim alan öğretmenler Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in kendilerini sadece 24 Kasım Öğretmenler gününde değil, hiçbir zaman unutmadığını söyleyerek bu güzel hediyeleri için ayrıca teşekkür ettiklerini de belirttiler. Öğretmenlerin yanı sıra öğrencilere de hediyeler veren Belediye personeli ilçede bulunan tüm öğrencilere de diş sağlığı paketlerinden dağıttı.

Eğitim Bir Milleti Yüceltir ve Yükseltir
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Öğretmenlik mesleğinin temelinde sevgi, emek ve fedakarlık var. Hepimizi öğretmenler yetiştirdi, hepimizin üzerinde büyük emekleri, sevgileri ve çabaları var, o nedenle tek bir gün değil 365 gün onlara verdiğimiz değeri göstermeliyiz. Öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı gün, sevginin ve saygının zirveye ulaştığı bir gündür. Öğretmenlerin eğitim-öğretim hayatının başlangıcından sonuna kadar tesir etmediği hiçbir alan yoktur, bugünlere kadar gelinen noktada öğretmenlerimizin emekleri vardır. 24 Kasım Öğretmenler günün de küçükte olsa onlara Ergene Belediyemiz tarafından çeşitli hediyeler vererek 24 Kasım Öğretmenler günün kutladık” dedi.