• Eskiyen Çöp Kovaları Yenileniyor
  • Eskiyen Çöp Kovaları Yenileniyor
  • Eskiyen Çöp Kovaları Yenileniyor
Çorlu Güncel

Eskiyen Çöp Kovaları Yenileniyor

  • 19 Kasım 2021
  • 702 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Cadde, sokak ve parklardaki deforme olmuş çöp kovalarını ve çöp konteynerlerini yeniliyor. Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen çalışma ile kentin ihtiyaç duyulan noktalarına yeni çöp kovaları konumlanıyor.

 

 

Daha temiz bir Ergene için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Ergene Belediyesi ilçe merkezinde ilçe halkının yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve parklarda kullanılmayacak duruma gelen çöp kovaları ile çöp konteynerlerini yeniliyor. Belediye ekipleri tarafından tespit edilen yerlere yeni çöp kovalarını ve çöp konteynerlerini konulurken vatandaşlara temiz bir çevre için çöplerini yerlere değil çöp kovalarına atmaları gerektiği uyarısı da yapıldı.

Daha temiz bir Ergene için gece gündüz çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Belediyemiz Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün ortaklaşa yapmış olduğu bu güzel çalışma kapsamında kullanılmayacak duruma gelen çöp kovalarımız ile çöp konteynerlerimiz yenileri ile değiştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yeşiltepe Mahallemizde bulunan Masal Parktaki çöp kovalarını değiştirirken, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan ekiplerimizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini değiştiriyor” dedi.

Ergene’nin temizliğine büyük önem veriyoruz diyen Başkan Yüksel, “İlçemizde kurulan semt pazarlarımızın temizliklerinin yanında her gün yaptığımız mıntıka, çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarımız ile çevre temizliği çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Sevgi Kenti Ergenemizde halkımız için sağlıklı ortamlar oluşturuyoruz. Bu hususta Ergene’de tüm vatandaşlarımızın üzerine düşen sorumluluk çevremizi hep birlikte temiz tutmak. Çöplerimizi gelişi güzel çevreye değil çöp kovalarına ve çöp konteynerlerinin içine atmalıyız. Çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak için doğamıza ve çevremize hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.