• Ergene'de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
Ergene

Ergene'de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

  • 17 Kasım 2021
  • 1262 Kez Okundu

Bugüne kadar birçok projeye öncülük eden Ergene Belediyesi şimdide Gölet Kafede vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

 

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ilçeye kazandırılan sayısız eserlerden biri olan Gölet Kafede vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlanıldı. Akıllı kentlerin öncüsü olan Ergene Belediyesi vatandaşların hizmetine açılmasıyla yoğun bir şekilde rağbet gösterdiği Gölet Kafede yep yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Daha önce kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların damak tadına hitap eden sıcak çikolata, salep ve boza servisinin yanında mantı servisine de başlayan Ergene Belediyesi şimdide Gölet Kafeye gelen misafirlerine ücretsiz internet hizmeti de veriyor.

Ücretsiz internet erişimi 5651 sayılı internet yasasına uygun olarak kullanıma sunuluyor. Vatandaşlar, Ergene Belediyesi ağını seçtikten sonra sisteme üye oluyor ve daha sonra telefonlarına gelen onay kodu ile ücretsiz wifi hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabiliyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermiş olduğumuz Ergene’miz de bulunan gölet kafemizde halkımıza ücretsiz internet hizmeti de sunmaya başladık diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Teknolojiyi en iyi şekilde takip eden ve kullanan Belediyemiz gölet kafede ücretsiz wifi hizmeti vermeye başladı. Gölet kafemize gelen misafirlerimiz doğanın eşsiz manzarasının yanında keyifle kahvelerini içerken akıllı telefonlarıyla da ücretsiz wifi hizmetimizden yararlanacaklar. Teknolojinin tüm imkanlarını halkımız için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.