• Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
  • Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti
Çorlu Güncel

Esnaf, Kaymakam Sarılı'ya Ve Emniyete Teşekkür Etti

  • 13 Kasım 2021
  • 864 Kez Okundu

Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu alanda madde bağımlılarının son dönemde gözükmemesi ve emniyet güçlerinin bölgede sürekli devriye gezmesi nedeniyle bölge esnafı Kaymakam Sarılı'ya ve Çorlu Emniyeti’ne teşekkür etti.

Çorlu’da uyuşturucu sorunu devam ederken, Çorlu Emniyeti de uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Çorlu’nun en sıkıntılı bölgelerinden olan Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu alanda sürekli madde bağımlılarını görmek mümkün oluyordu. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın talimatları doğrultusunda bölgede sürekli gezen emniyet güçleri madde bağımlılarına göz açtırmıyor. Son dönemde bölgede madde bağımlılarını görmek pek mümkün olmuyor. Çorlu Emniyeti’ne bağlı ekipler bölgede sürekli devriye atıyor. Bölge esnafı Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’ya ve emniyet güçlerine teşekkür etti ve devamının gelmesini istedi. 
SON DÖNEMDE MADDE BAĞIMLILARI GÖZÜKMÜYOR 
Çorlu’da madde bağımlılarının en uğrak noktalarından biri olan eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu alana son dönemde bağımlılar uğramıyor. Her gün bağımlıların gelip uyuşturucu kullandığı park ve hükümet konağının bulunduğu alan son dönemde sakin görüntülere sahne oluyor. Durumdan memnun olan bölge esnafı gazetemize konuştu: “Çorlu’da madde bağımlılarının en çok geldiği yerlerden birisi olan bu alana son dönemde madde bağımlıları gelmez oldu. Çünkü emniyet güçleri sürekli burada devriye geziyor” dedi. 
EMNİYET GÜÇLERİ GECE GÜNDÜZ DEVRİYE ATIYOR 
Madde bağımlılarının en uğrak noktalarından biri olan eski hükümet konağının bulunduğu alana emniyet güçlerinin sürekli devriye atması, bağımlıları bölgeden uzaklaştırdı. Çorlu Emniyetinin başarılı operasyonları sonucunda özellikle çarşı merkezinde de madde kullanan kimseye rastlanmıyor. Bundan biri iki yıl önce çarşı merkezinde baygın yatan bağımlıları görmek mümkündü. Ama son dönemde emniyetin başarılı operasyonları nedeniyle bağımlılar ortada gezemiyor. Gazetemize emniyetin devriye atmasıyla ilgili konuşan bölge esnafı, “Emniyet güçleri sürekli burada devriye atıyor. Emniyet güçlerinin sürekli bu bölgede olması tabi bağımlıları buradan kaçırıyor” dedi. 
BÖLGE ESNAFI DEVAMLILIĞIN SAĞLANMASINI İSTEDİ 
Son dönemde bağımlıların gözükmediği bölgede devamlılığın sağlanmasını isteyen bölge esnafı kaymakam Sarılı’ya seslendi: “Çorlu Kaymakamımız Cafer Sarılı ve emniyet kuvvetleri bu bölgede huzuru sağladı. Artık kimse gelip gitmiyor. Bu bölgenin huzurunun devam etmesi gerekiyor. Bir daha kötü görüntüler görmek istemiyoruz” dedi. 
ESNAF BÖLGEDE HAYAT KADINLARINI DA İSTEMİYOR  
Madde bağımlıları bölgeden uzaklaştırılırken bölge esnafı Çorlu Balmumu Müzesi’nin alt tarafında bekleyen hayat kadınlarının da bölgeden uzaklaştırılmasını istedi. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “Bu bölgede olumsuz görüntüler görmek istemiyoruz. Buradan hayat kadınlarının da uzaklaştırılmasını istiyoruz” dedi. 
İMDATŞAHİN