• Başkan Yüksel Vali Çiçek'i Makamında Ziyaret Etti
Ergene

Başkan Yüksel Vali Çiçek'i Makamında Ziyaret Etti

  • 09 Kasım 2021
  • 1174 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşespor maçını takip etmek üzere Afyon’a giden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, beraberinde kulüp başkanı Serkan Bezgin ve işadamı Cengiz Fırat ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.




Gerçekleştirilen ziyarette Afyonkarahisar Valisi Gökman Çiçek’e Tekirdağ, Ergene ve Ergene Velimeşespor ile ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’nin coğrafi işaretli meşhur lezzeti Velimeşe bozasından da ikram etti. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e ev sahipliğinden ötürü teşekkür eden Başkan Yüksel, Afjet Afyonspor ile Ergene Velimeşespor takımları arasında oynanan karşılaşmayı yerinde takip eden Vali Çiçek’i, Velimeşe’de oynanacak olan maça da davet etti.

Sohbet ortamında yaklaşık 1 saat süren ve günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çiçek de hem başkan Rasim Yüksel’e hem de Ergene Velimeşespor’a başarılar diledi.