• Müzeye Gelenler Pisliği Görüyor!
  • Müzeye Gelenler Pisliği Görüyor!
  • Müzeye Gelenler Pisliği Görüyor!
  • Müzeye Gelenler Pisliği Görüyor!
Çorlu Güncel

Müzeye Gelenler Pisliği Görüyor!

  • 03 Kasım 2021
  • 838 Kez Okundu

Çorlu’da Yılmaz Büyükerşen Balmumum Müzesi’nin bulunduğu Eski Gaziler Parkı’nın hali içler acısı durumda. Kuş pisliğinden geçilmeyen parkı görenler bu duruma tepki gösterdi.


Çorlu’ya şehir dışından vatandaşların gelmesi için açılan ve katma değer yaratması beklenen Balmumu Müzesi’nin etrafındaki pislik bölge esnafının ve vatandaşların tepkisini çekiyor. Özellikle banklar ve parkın içi kuş pisliğinden geçilmiyor. Vatandaşlar parkın iki günde bir olsun temizliğinin yapılmasını istedi. 
İKİ GÜN DE BİR TEMİZLİĞİ YAPILSA BU ŞEKİLDE OLMAZ
Gazetemize konuşan vatandaşlar “Balmumu Müzesi’nin içinde bulunduğu parkın hali içler acısı durumda. Balmumu Müzesi’ne şehir dışından gelen vatandaşlar bu görüntülerle karşılaşıyor. Çorlu’nun bu şekilde anılması doğru mu? Neden Temizlik İşleri Müdürlüğü iki günde bir buranın temizliğini yapmıyor. Temizliği yapılsa en azından bu şekilde olmaz daha temiz gözükür” dedi. 
HER GÜN AYNI GÖRÜNTÜ
Eski Gaziler Parkı’nda ki görüntüler çoğu zaman aynı olurken parkın temizlenmemesi tepki çekti. Parkın temizliğinin ihmal edildiğini söyleyen bölge esnafı, “Buradaki park çok pis gerçekten bazı günler yerlerde de çöp eksik olmuyor, parktaki banklar ve heykelin durumu aynı kuş pisliğinden banklara oturulmuyor. Yazık çok yazık, en azından belediye buradaki bankların yerini değiştirebilir temizleyebilir, buraya bir çözüm bulabilir ama hiçbir şey yapılmadan bekliyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN