• Ergene Velimeşespor 3'te 3 Yaptı
  • Ergene Velimeşespor 3'te 3 Yaptı
Ergene

Ergene Velimeşespor 3'te 3 Yaptı

  • 01 Kasım 2021
  • 1059 Kez Okundu

Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor kendi sahasında konuk ettiği Adıyaman 1954 Spor takımını 2-1 mağlup etti. Mavi beyazlılar böylelikle ligde oynamış olduğu son üç maçında 3’te 3 yapmış oldu.




Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ligin 10. haftasında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Adıyaman 1954 Spor’u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Ergene Velimeşespor’un üstünlüğü ile sona eren müsabakanın ikinci yarısında da mavi beyazlılar maçı 2-1’lik skorla tamamlayarak bu haftayı da galibiyet ile kapatmış oldu.

Ligde önce İnegölspor daha sonra deplasmanda Niğde Anadolu FK ve son olarak da Adıyaman 1954 Spor takımlarını yenen Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor arkası arkasıya aldığı galibiyetler ile puanını 10’a çıkardı. Ergene Velimeşespor’un gollerini ilk yarıda Yakup Alkan ve son haftaların forma ismi başarılı kanat oyuncusu Burhan Arman bu haftayı da boş geçmeyerek takımına galibiyeti getiren golü attı. Ergene Velimeşespor sahaya, kalede Sabri, savunmada Mahmut, Furkan, Emrah, Savaş, orta sahada Eser, Fatih Cerlek, Emrecan ve hücum bölgesinde Fatih Dilek, Burhan ve Yakup onbiri ile başladı. 90 dakika sonunda sahadan 2-1 galip ayrılan Ergene Velimeşespor galibiyet sevincini taraftarları ile doyasıya yaşadı. Mavi beyazlılar gelecek hafta 6 Kasım tarihinde Afyon deplasmanına konuk olacak ve Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ergene Velimeşespor – Adıyaman 1954 Spor müsabakasını tribünden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’de takip ederken alınan galibiyet sonrasında Milletvekili Yel galibiyeti Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte kutladı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel maç sonu yapmış olduğu kısa açıklamasında, “Sayın Vekilimiz Mustafa Yel’in ayağı uğurlu geldi, kendisini iç sahada oynayacağımız diğer maçlara da davet ediyorum. Alınan bu galibiyet gerçekten bizler için çok önemliydi. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Desteklerinden dolayı başta Vekilimize ardından tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.