•  Son Taşlar Konuldu!
  •  Son Taşlar Konuldu!
  •  Son Taşlar Konuldu!
  •  Son Taşlar Konuldu!
Çorlu Güncel

Son Taşlar Konuldu!

  • 22 Ekim 2021
  • 1117 Kez Okundu

Çorlu’da Cemaliye Mahallesi’nde bulunan Acı Badem Sokak ve Çömlekçi Sokaktaki çalışmaların sonuna gelen ekipler son taşları koydu.

Çorlu’da Cemaliye, Kemalettin, Nusratiye Mahallelerinde yol ve kaldırım çalışmaları yapan Çorlu Belediyesi’nin Cemaliye Mahallesi’ndeki çalışmaları devam ediyor. Mahallelerde ekipler çalışmalarını sürdürürken Acı Badem Sokak ve Çömlekçi Sokak üzerindeki çalışmaların sonuna geldi. Kaldırım çalışması yapılan Acı Badem Sokakta yol düzenlemeleri de yapıldı. 
ACI BADEM SOKAĞIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından katlı otopark yapılacak alanın alt kısmında yer alan Acı Badem Sokakta hem yol hem de kaldırım çalışması yapan Çorlu Belediyesi sokağın çehresini değiştirdi. Bölgede ciddi çalışmalara imza atan Çorlu Belediyesi ekipleri çalışmaların sonuna geldi. Acı Badem Sokak ve Çömlekçi Sokak üzerinde çalışmalar yapan ekipler çalışmaların sonuna gelmiş durumda. 
EKİPLER ÇALIŞMALARIN SONUNA GELDİ  
Çorlu Belediyesi ekipleri Cemaliye Mahallesi Acı Badem Sokak ve Çömlekçi Sokak üzerindeki kaldırım çalışmalarının sonuna geldi. Çorlu’nun kuzey bölgesinde devam eden kaldırım çalışmaları hızla sürerken, iki sokak üzerindeki çalışmalar sona erdi. Ekipler iki sokağın kaldırım çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan kaldırım çalışmalarından vatandaşlar ve esnaflar memnun olduğunu belirtti. 
İMDAT ŞAHİN