• Otobüs Terminali'nde Son Aşamaya Gelindi
  • Otobüs Terminali'nde Son Aşamaya Gelindi
  • Otobüs Terminali'nde Son Aşamaya Gelindi
Çorlu Güncel

Otobüs Terminali'nde Son Aşamaya Gelindi

  • 22 Ekim 2021
  • 1186 Kez Okundu

Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmek amacıyla mesai kavramı gözetmeksizin faaliyetlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmaları sürdürülen Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonunu, 2022 yılının ilk çeyreğinde vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

İnşaat çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiği Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şantiyede görevli teknik personelden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“Trakya Bölgesi'nin En Büyük Ve En Kapsamlı Terminali Olacak”
Kentin geleceğini planlayarak yatırımlarını şekillendirdiklerini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, "Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yatırımlarımızı şekillendirirken, kentsel büyüme ve nüfus artışını da göz önünde bulunduruyoruz. Çorlu Otobüs Terminalimiz de bunun güzel bir örneği. Yaklaşık yüzde 85 oranında tamamlanan bu tesisimiz tamamlandığında Trakya Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı terminali olacak. Terminalimizi 2022 yılı ilk çeyreği içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Terminalimizin halkımıza ve ulaşım sektöründe faaliyet gösteren emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.