• Önerler Okulu'nda İlköğretim Haftası Kutladı
  • Önerler Okulu'nda İlköğretim Haftası Kutladı
  • Önerler Okulu'nda İlköğretim Haftası Kutladı
  • Önerler Okulu'nda İlköğretim Haftası Kutladı
Çorlu Güncel

Önerler Okulu'nda İlköğretim Haftası Kutladı

  • 15 Eylül 2021
  • 1259 Kez Okundu

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Önerler İlkokulu ve Ortaokulu’nda tören düzenlenerek ilköğretim haftası kutlandı.


Önerler Okulu’nda düzenlenen törene Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Ali Rıza İçel, Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 
UZUN BİR ARADAN SONRA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Önerler İlkokulu Müdürü Ferruh Özalp, “2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftasında aramızda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uzun bir zaman diliminden sonra öğrencilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Başından beri Önerler İlk ve ortaokulu yeni ses ve yeni soluk projesini destekleyen başta ilçe milli eğitim müdürümüz önerler mahalle muhtarımıza okul aile birliğimize ve bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Proje kapsamında okulumuzun eksiklerini hep beraber tamamladık” dedi. 
“HEM FİZİKSEL HEMDE EĞİTİM ÖĞRETİM EKSİKLERİMİZİ EN AZA İNDİRDİK”
Konuşmasını sürdüren Ferruh Özalp, “Bu gün ne mutlu yeni eğitim öğretim yılımızın açılışını yapıyoruz. Fiziki eğitim imkânların giderilmesinin yetmediğini asıl imkânların topyekûn eğitim öğretim kadrosunun iyileştirilmesiyle gerçekleştirileceğini gördük, bu zaman dilimi içerisinde. Milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte işbirliği içerisinde bazı bölümlerdeki eksik öğretmenlerimizi giderdik. 2021-2022 yeni dönemine girerken hem fiziksel eksikliklerimi en aza indirerek, hem de eğitim öğretim alanındaki eksikleri en aza indirerek ilköğretim haftamızı kutluyoruz. Bu gururu yaşatan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN