• Teski Hızlı Çıktı
  • Teski Hızlı Çıktı
  • Teski Hızlı Çıktı
  • Teski Hızlı Çıktı
  • Teski Hızlı Çıktı
  • Teski Hızlı Çıktı
Çorlu Güncel

Teski Hızlı Çıktı

  • 14 Eylül 2021
  • 1605 Kez Okundu

14 Eylül Salı (dün) başlayan su kesintilerinin 15 Eylül Çarşamba (bugün) saat 20:00’a kadar sürmesi bekleniyordu. TESKİ ekipleri bazı noktadaki bağlantıları hızlı yaparak belli bölgelerin su bağlantılarını 36 saat geçmeden tamamladı.


TESKİ tarafından yapılan 1’inci ve 2’inci etap içme suyu hatlarının bağlantılarını yapmak için 36 saatlik su kesintisi yapacağını günler öncesinden duyurmuştu. 11 mahalleyi ilgilendiren su kesintileri 14 Eylül Salı günü (dün) sabahın erken saatlerinde başladı. TESKİ ekipleri hemen yeni içme suyu hatlarındaki bağlantıları yapmak için işe koyuldu. 7 ayrı bölgede yapılacak bağlantılar için hızla çalışan TESKİ ekipleri çok geçmeden bazı mahallelerin suyunu 14 Eylül Salı günü akşam saat 20.00’da bağladı. 
7 AYRI BÖLGEDE BAĞLANTI ÇALIŞMALARI YAPILDI 
TESKİ tarafından yürütülen içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarında 1’inci ve 2’inci etap çalışmaları tamamlandı. Ekipler bu içme suyu hatlarında bağlantı altyapılarını yapabilmek için 14 Eylül Salı günü sabahın erken saatlerinde çalışmaya başladı. Bağlantıların bazılarını tamamlayan TESKİ Ekipleri suyu kesilen mahallelerin bazılarına suyu 36 saat geçmeden vereceğini duyurdu. 
“36 SAAT GEÇMEDEN BAZI MAHALLELERİN SUYU TEKRAR BAĞLANACAK”
TESKİ Çorlu Şube Müdürü İrfan Tütün ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında gazetemize açıklama yapan Tütün; “Sabah saat 04:30 itibariyle depolardaki suyu kestik, kesintiden etkilenecek alanın yarısını Salı Akşamı saat:20:00 itibariyle, suyunu vereceğiz. Bilindiği üzere 7 ayrı bölgede çalışma başlatmıştık, planladığımızın çok önünde gidiyoruz. Sabah erken kalktığımızda en azından planladığımızın önünde başladık. Saat 20:00 itibariyle kesintiye uğrayacak mahallerin yarısına suyu bağlamış olacağız. Kesintiden etkilenen mahallelerin yarısı planladığımız sürenin 24 saat öncesinde suya kavuşmuş olacak” dedi. 
SU KESİNTİLERİYLE İLGİLİ HALKI BİLGİLENDİRDİ 
TESKİ Çorlu Şube Müdürü İrfan Tütün Eski Çerkezköy Caddesi’nde TESKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Gazetemize de konuşan Tütün bazı mahallere suyun daha erken verileceğini duyurdu. TESKİ Çorlu Şube Müdürü İrfan Tütün aynı zamanda Eski Çerkezköy Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşları su kesintileri noktasında bilgilendirdi, suyun belirlenen saatten daha erken geleceğinin müjdesini verdi. 
İMDAT ŞAHİN