• Kent Konseyi Seçimlerinde İki Aday Yarışacak
Çorlu Güncel

Kent Konseyi Seçimlerinde İki Aday Yarışacak

  • 13 Eylül 2021
  • 1164 Kez Okundu

18 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Çorlu Kent Konseyi seçimleri için Hülya Perin ve Umut Güngör adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz dönem seçilen Mehmet Ali Yavuz döneminin sona ermesiyle birlikte Kent Konseyi tekrar seçimli genel kurula gidiyor. 2 yılda bir yapılan seçimlerde bu kez iki aday yarışacak. Hülya Perin ve Umut Güngör adaylığını açıklayan iki isim oldu. Cumartesi günü yapılacak seçimlerde başka aday çıkmaz ise Hülya Perin ve Umut Güngör seçimlerde yarışacak. 
“HERŞEY BİR ŞEHRİ SEVMEKLE BAŞLAR”
Daha önce Çorlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hülya Perin ve İş İnsanı Umut Güngör adaylığını açıkladı. Hülya Perin adaylık açıklamasını şu sözlerle açıkladı: “Paylaşımcı, katılımcı, sosyal dayanışmanın gücüne inanan, kapısı herkese açık, ortak akıl diyebilen bir yönetim modeli ile Çorlu Kent Konseyi Başkanlığına adayım” dedi. 
“ÇORLU’MUZ İÇİN ADAYIM”
Renkli Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör’de Kent Konseyi seçimleri için adaylığını açıkladı. Güngör yaptığı açıklamada: “Çorlu için geçmişten günümüze birçok kez elimizi taşın altına koyduk ve alnımızın akı ile her zorluğun üstesinden geldik. Geçmişte olduğu gibi yine bugün de elimizi taşın altına koyarak Çorlu’ya daha fazla katma değer katmak, marka olan şehrimizi daha da üst marka kentler arasına çıkarmak için Çorlu Kent Konseyi Başkanlığına adayım. Uzun yıllar fuarcılık alanında yapmış olduğumuz çalışmalar ile Çorlu’nun adının daha büyük kitleler tarafından duyulmasını sağlamak adına mücadelemizi gösterdik ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Şimdi Çorlu için birlik olma zamanı. Güzel ve başarılı birçok projemiz ile Trakya’mızın incisi Çorlu’muzu şahlandırmak için yola çıkıyoruz. Bu yolda desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 
İMDAT ŞAHİN