• Eski Yerleşim Yerleri Çöplük İçinde!
  • Eski Yerleşim Yerleri Çöplük İçinde!
  • Eski Yerleşim Yerleri Çöplük İçinde!
Çorlu Güncel

Eski Yerleşim Yerleri Çöplük İçinde!

  • 11 Eylül 2021
  • 854 Kez Okundu

Çorlu’nun en eski yerleşim yerlerinden olan Cemaliye Mahallesi Zafer Sokak üzerinde bulunan boş arsalar çöplük içinde kalmış. Boş arazilere yığılan molozlarda mahallelinin tepkisini çekiyor.


Etrafa atılan çöpler nedeniyle mahalle kokudan geçilmiyor diyen Cemaliye Mahalle Sakinleri Çorlu Belediyesi’ne seslenerek temizliğin yapılması istedi. Gelişi güzel atılan yemek artıkları ve ev eşyaları çevre kirliliğine neden oluyor. Konuyla alakalı yardım isteyen mahalle sakinleri belediyenin yıllardır boş duran arazilerinin üzerlerindeki moloz yığınlarını da kaldırmasını istedi. 
MAHALLEYE BELEDİYEDEN DESTEK İSTİYORUZ
Cemaliye Mahallesi adeta savaştan çıkmış bir görüntüyü andırıyor diyen mahalle sakinleri Çorlu Belediyesi’nin bu bölgeye de destek çıkmasını istedi. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Buradaki evlerin birçoğu yıkıldı, bu boş araziler çöplük yeri haline geldi, buralarla ilgili Çorlu Belediyesi’nden destek istiyoruz. Gördüğünüz gibi her tarafta bir dağınıklık var, bunların giderilmesi gerekiyor” dedi. 
BOŞ ARAZİLER TEMİZLENSİN 
Cemaliye Mahallesi Zafer Sokak üzerinde bulunan boş arazilerin temizlenmesini isteyen mahalle sakinleri, “Zafer Sokak üzerinde 3-4 adet boş arazi var, bunlara moloz yığıldı, dağınık bir görüntüsü var, her yerine çöp atılıyor. Bunlarla ilgili belediyenin birşeyler yapmasını bekliyoruz. En azından bir iş makinasıyla düzleştirilsin ve temizlensin. Burada atılan çöpler koku yapıyor, biz bu kokuyu çekmek zorunda kalıyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN