• Halk Sağlığı Haftası'nda Farkındalık Çalışması Yaptılar
Çorlu Güncel

Halk Sağlığı Haftası'nda Farkındalık Çalışması Yaptılar

  • 10 Eylül 2021
  • 834 Kez Okundu

3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında dikkat çekmek isteyen Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi vatandaşların, tansiyon, boy ve kilo endeksini çıkartarak farkındalık çalışması yaptı.


  
Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi Atatürk Meydanı’na kurduğu çadırda vatandaşların tansiyonlarını, boy kilo endekslerini kontrol etti. Vatandaşları bilinçlendirmeye hedefleyen Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi vatandaşlara broşürde dağıttı. 
HALK SAĞLIĞI HAFTASINI KUTLUYORUZ
Halk Sağlığı Haftası nedeniyle farkındalık etkinliğine imza atan Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz yaptığı açıklamada: “Çorlu Kızılay şubesi olarak 3-9 Eylül Halk Sağlığı haftasının anlamını ve önemine dikkat çekmek amacıyla Atatürk Heykel Meydanında çadırımızı kurarak halkımızın tansiyon, boy, kilo endekslerini çıkararak bilinçlendirmeyi hedefledik. Sağlık insanın her açıdan kendini iyi hissetmesi demektir her şeyden önce “Mutlu Zihin” diyoruz sonrasında sağlıklı beslenme diyerek her şeyden tadarak ölçülü yemeyi öneriyor, sizlere bunların yanında sağlıksız beslenmenin yaşam için etkilerini ve sağlıklı yaşam rehberini sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu vesile ile kutsal mesleklerini en iyi şekilde icra eden tüm sağlık personellerimizin ve halkımızın Halk Sağlığı Haftasını kutluyoruz^” dedi. 
İMDAT ŞAHİN