• Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
  • Çorlu Çamura Mahkum Edildi!
Çorlu Güncel

Çorlu Çamura Mahkum Edildi!

  • 09 Eylül 2021
  • 1054 Kez Okundu

Çorlu’nun birçok noktasında devam eden ve bir türlü bitmeyen çalışmalar nedeniyle Çorlulu vatandaşlar çamura mahkum edildi.


Çorlu’nun birçok noktasında devam eden yol çalışmaları, yağmurların başlamasıyla birlikte çamur deryasına dönüştü, vatandaşlar ve esnaf bu duruma sert tepki gösterdi. Eski Çerkezköy Caddesi’nde çamur deryasına dönen yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. Esnaflarda “Aylardır tozun toprağın içinde kaldık şimdi de çamurun içinde iş yapmaya çalışıyoruz” dedi. 
YOLLAR ÇAMUR DERYASINA DÖNÜŞTÜ 
Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu’nun birçok noktasında başlatılan çalışmalar bir türlü bitmeyince olan esnafa ve vatandaşa oldu. Yağmurların başlamasıyla birlikte çalışma yapılan yollar çamur deryasına dönüştü. Araçlar ve vatandaşlar büyük zorluklar yaşayarak yolda ilerleyebildi. Çamur deryasına dönüşen yollarına tepki gösteren vatandaşlar, “Aylardır devam eden yollar bir türlü bitmeyince yağmurla birlikte gördüğünüz gibi manzara oluştu. Allah yardımcımız olsun, inşallah bu kışı böyle geçirmek zorunda kalmayız” dedi. 
ÇORLU DEYİNCE TOZ TOPRAK ÇAMUR AKILLARA GELİYOR 
Yağmurların başlamasıyla birlikte, çalışmaların devam ettiği yollar çamur deryasına dönüşmesine sert tepki gösteren bölge esnafı gazetemize konuştu: “Çorlu’da maalesef çalışmalar çok uzun sürüyor. Buradaki çalışmalar başlayalı neredeyse 4 ay oluyor, yağmur yağmadan önce toz toprak içindeydik, şimdi yağmurlar başladı, çamur içinde kaldık. Çorlu dendiği zaman akıllara toz toprak ve çamur geliyor. Belediye maalesef bu algıyı bir türlü kıramıyor” dedi. 
VATANDAŞ FERYAT ETTİ: ÇAMUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ
Çamur içinde yaşamak istemediklerini belirten vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. “Aylardır devam eden çalışmalar nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Çocuklarımız okula başladı, sabah okula gidene kadar elbiseleri çamur içinde kalıyor. Bu çamur deryasından kurtulmak istiyoruz. Artık ne yapacaklarsa yapsınlar ve bizi bu çamur içinden kurtarsınlar” dedi.
VATANDAŞLAR ÇAMURUN İÇİNDEN YÜRÜMEK ZORUNDA KALIYOR  
Çorlu Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında kaldırımlarda bozuldu, kaldırımı olmayan yerde çamurlu yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşlar, “Maalesef kaldırımlarda yok, mecburen yoldan yürümek zorunda kalıyoruz. Çorlu Belediyesi maalesef bizi çamurun içinde bıraktı. Yağmurlar devam ettiği sürece bizler bu sorunları yaşamaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun” dedi. 
YİNE OTOBÜS YİNE AYNI GÖRÜNTÜ 
Eski Çerkezköy Caddesi’nden Erdal İnönü Caddesi’ne kadar devam eden çalışmalar nedeniyle yine bir otobüs çukura düştü. TESKİ’nin kazmış olduğu çukur nedeniyle bir servis otobüsü çukura düştü, çıkamadı. Her yıl görmeye alışık olduğumuz otobüslerin yola saplanması görüntüleri yine bu yılda yaşanmaya devam ediyor. 
İMDAT ŞAHİN