• Ergene Belediyesi Başarıyı Ödüllendiriyor
  • Ergene Belediyesi Başarıyı Ödüllendiriyor
Ergene

Ergene Belediyesi Başarıyı Ödüllendiriyor

  • 09 Eylül 2021
  • 1361 Kez Okundu

Bir yandan okulların çevre düzenlemelerinin yapılması, bahçe bakım ve onarımları ile boya badana gibi ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmalar yürüterek ilçedeki eğitim kurumlarına destek olan Ergene Belediyesi diğer yandan başarılı öğrencileri de ödüllendirmeye devam ediyor.



Okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi ile eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak hizmetlerini aralıksız olarak sürdüren Ergene Belediyesi öğrencilerin başarısını da teşvik etmek için üniversite sınavı başta olmak üzere sınavlarda derece elde eden öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. Kurulduğu ilk günden bu yana sporun, sporcunun ve başarılı öğrencilerin daima yanında olan Ergene Belediyesi bu geleneğine devam ediyor. Amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunan başarılı sporcuların her birini ayrı ayrı ödüllendiren Ergene Belediyesi yeni eğitim – öğretim dönemi öncesinde başarılı öğrencileri de ödüllendirmeyi sürdürüyor. 

Başarının her türlüsünü ödüllendirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Marifet iltifata tabidir. Kişilerin başarıları takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edilir ve başarıların devamı sağlanır. Biz de Ergene Belediyesi olarak başarının her türlüsünü ödüllendirmeye ve gençlerimizi teşvik etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 2021 YKS sınavında TYT puan türünde yüzde 1’lik dilime girerek Türkiye 2242.si olan Hamza Şengül’ü tebrik ediyorum. Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürümüz Begüm Günege Eğitimine İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde devam edecek olan Hamza Şengül’e belediye meclis üyemiz Gülsüm Şengül ile birlikte ödülünü takdim etti. Öğrencimizi başarısından ötürü kutluyor, bu başarının diğer gençlere de örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.