• Ergene Velimeşespor'dan Kadroya Takviye
Ergene

Ergene Velimeşespor'dan Kadroya Takviye

  • 09 Eylül 2021
  • 1102 Kez Okundu

2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Mavi beyazlılar transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala en son Turgutluspor forması giyen 24 yaşındaki sağ bek Savaş Polat ile Ankaraspor’dan 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Doğukan Efe ile 25 yaşındaki on numara oyuncusu Emre Can Atilla ile sözleşme imzaladı. 
Ergene Velimeşespor Fenerbahçe ve Konyaspor altyapısında yetişen alt yaş kategorilerinde bir çok kez milli formayı terleten geçtiğimiz sezon ise Turgutluspor forması giyen 24 yaşındaki sağ bek Savaş Polat ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Ergene Velimeşespor ayrıca Ankaraspor’dan 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Doğukan Efe ve 25 yaşındaki 10 numara oyuncusu Emre Can Atila ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti. 

Şimdi Rakip Çorum FK
Ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında oynadığı maçta grubun iddialı takımlarından Sarıyer ile 1 – 1 berabere kalarak galibiyeti kaçıran taraf olan Ergene Velimeşespor 2. Hafta maçında 12 Eylül 2021 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Çorum FK. Takımını konuk edecek.