• Başkan Yüksel Öğretmen Ve Öğrencileri Unutmadı
  • Başkan Yüksel Öğretmen Ve Öğrencileri Unutmadı
Ergene

Başkan Yüksel Öğretmen Ve Öğrencileri Unutmadı

  • 08 Eylül 2021
  • 1162 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2021 – 2022 eğitim – öğretim döneminin açılması ve uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimin yeniden başlaması nedeniyle Ergene’de bulunan bazı okullar ile Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.




Beraberinde Ergene Belediye Başkan Yarımcısı Ayça Albayraktar ile Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı’yı makamında ziyaret ederek yeni eğitim – öğretim döneminin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında dini kurumlara, camilere, eğitim kurumlarına, okullarımıza desteğimize kesintisiz devam ediyoruz. Bu desteklerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yüksel ve beraberindekiler daha sonra ilçede yer alan bazı okulları da ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle görüştü. Başkan Yüksel öğretmen ve öğrenciler ile velilere yeni eğitim – öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.