• Başkan Yüksel, Zabıta Ile Buluştu
  • Başkan Yüksel, Zabıta Ile Buluştu
Ergene

Başkan Yüksel, Zabıta Ile Buluştu

  • 07 Eylül 2021
  • 1264 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Ergene’de görev yapan zabıta ekipleri ile yemekte bir araya geldi.




Zabıtanın, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de düzeni sağlama görevi üstlenen zabıta ekiplerine çalışmalarında başarılar dileyerek, “Henüz son derece yeni bir belediye olmasına karşın Ergene Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi Zabıta Müdürlüğü ve zabıta hizmetleri alanında da kalitesini her geçen gün artırıyor” dedi.

Ergene halkının yaşam kalitesini arttırmak, vatandaşlarımıza sağlıklı ortamda huzur ve güveni tesis etmek için çalışan tüm zabıta personelini tebrik ediyorum diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Zabıta ekiplerimiz yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, en uygun yaşam alanını tesis etmek maksadıyla çalışmalarını yürütüyor. Zabıta ekiplerimiz 7 gün 24 saat boyunca sürekli olarak sahada oldukları için aynı zamanda belediyemizin gören gözü işiten kulağı olarak vatandaşlar ile belediye arasında köprü vazifesi de görüyor. Bu nedenle belediye başkan yardımcımız Yüksel Baydarlı’nın da katılımıyla zabıta müdürlüğünde görevli arkadaşlarımızla yemekte bir araya geldim. Bu vesile ile zabıta müdürlüğü personeline çalışmalarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.