• İlk Ders Zili Çaldı
  • İlk Ders Zili Çaldı
  • İlk Ders Zili Çaldı
Çorlu Güncel

İlk Ders Zili Çaldı

  • 06 Eylül 2021
  • 815 Kez Okundu

Çorlu’da bulunan 53 bin öğrenci için ilk ders zili çaldı, öğrenciler 2 yılın ardından yüz yüze eğitimlerine başladı.

Pandemi nedeniyle uzun zamandır okullardan ayrı olan öğrenciler için ilk ders zili çaldı. İlk orta ve lise öğrencileri zilin çalmasıyla birlikte ders başı yaptılar. Çorlu’da bulunan yaklaşık 3 bin öğretmen ve 53 bin öğrenci için dersler başladı. Okullarda pandemi nedeniyle gerekli tedbirler alınarak eğitim öğretim yılı başladı. 
53 BİN ÖĞRENCİ 3 BİN ÖĞRETMEN DERS BAŞI YAPTI  
Çorlu’da bulunan 53 bin öğrenci yaklaşık 3 bin öğretmen için ders zili çaldı. Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır yüz yüze eğitimden uzak kalan öğrenciler yıllar sonra ders başı yaptı. Uzun zamandır uzaktan eğitim gören öğrenciler yıllar sonra yüz yüze eğitime başladı. Hem öğrencilerin, hem öğretmenlerin hem de velilerin heyecanları yüzlerine yansıdı. Çorlu’daki okullarda çocukların sesleri yükseldi. 
KAYMAKAMI SARILI, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN 
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı 2021-2022 Eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı, Kaymakam Sarılı, “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz,  velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı Şehit Hamza Çavuş İlkokulu’na giderek ilk gün heyecanını çocuklarla paylaştı. 
İLK DERS ZİLİNİ YÜZ YÜZE ÇALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ 
Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’da yayınladığı mesajda, “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyor, olmanın heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Covid 19 salgını karşısında alınmış tedbirlere hassasiyetle uyarak ilk ders zilini yüz yüze çalmanın mutluluğu ile 2021-2022 eğitim öğretim yılın eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN