• “Gelişim, Eğitimle Mümkündür!”
Çorlu Güncel

“Gelişim, Eğitimle Mümkündür!”

  • 06 Eylül 2021
  • 1532 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte bir açıklama yaptı. Gelişimin eğitimle mümkün olduğunu belirten Aslan, “eğitim kalkınmanın ve gelişmenin temeli ülkenin geleceğidir” dedi.


Pandemi nedeniyle uzun zamandır uzaktan eğitim gören öğrenciler 06 Eylül Pazartesi itibariyle tam zamanlı yüz yüze eğitime başladı. Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan yeni öğetim öğretim yılı için bir açıklama yaparak, Eğitim, kalkınmanın ve gelişmenin temeli, ülkenin geleceğidir. Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, kültürel ve sosyal açıdan gelişmesi de eğitimle mümkün olacaktır” ifadelerini kullandı. 
OKULLARIN YÜZ YÜZE EĞİTİME AÇILMASI OLDUKÇA SEVİNDİRİCİ 
Açıklamasının devamında Aytuğ Aslan, “ Ancak büyük problemlerin olduğu eğitim sistemimiz üzerine halen devam etmekte olan Korona virüs salgını; eğitimi iki yıl gibi, uzun denilebilecek süre boyunca daha da yaralamıştır.  Kısmen telafisi mümkün olmayan kayıplar yaşadığımız bu günlerde, yeni dönemde okulların yüz yüze eğitime açılması oldukça sevindirici. Eğitimi önemsiyor ve daha güzel yarınların kıymetlilerimiz biricik evlatlarımızın ellerinde yeşereceğini biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim hayırlı olsun diyor "İlköğretim Haftasını "kutluyor ,tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum” dedi. 
CANAN ALTAY