• Sarıyer 1 – 1 Ergene Velimeşespor
Çorlu Güncel

Sarıyer 1 – 1 Ergene Velimeşespor

  • 06 Eylül 2021
  • 787 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin ilk hafta maçında deplasmanda Sarıyer ile 1 – 1 berabere kaldı.




Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan maçta Mehmet Çağatay Lakot düdük çalarken yardımcılıklarını Muhammet Ali Doğan ve Uğur Başdaş yaptı. Ev sahibi Sarıyer karşılaşmaya Mehmet Doğan, Koray Mehmet Bektaş Berat, Orhan, Nuri, Talha, Bahri Can, Furkan, Bertul, Taha ilk 11’i ile başlarken Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor ise maça kalede Sabri, savunmada Göksu, Emrah, Bilal, Muhammet Mahmut, orta alanda Fatih Cerlek, Eser, Emre Yıldız, Fatih Dilek, Oğuzhan ileri uçta ise İsmail ile başladı. 

Ofsayt pozisyonunda gol geldi

Maçın henüz 2. dakikasında ev sahibi takımın kullandığı köşe vuruşu sonrası filelere giden top ile adeta maça 1 – 0 geride başlayan Ergene Velimeşespor önce oyunda ardından da maçın 32. dakikasında Oğuzhan’ın kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren, topa daha fazla sahip olarak rakip yarı sahada daha fazla topla oynayan Ergene Velimeşespor önemli pozisyonlar yakalasa da üstünlük golünü bulamadı. Oğuzhan ile bir topu da direkten dönen Ergene Velimeşespor ligin ilk maçında galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Başkan Yüksel protokol tribününden destekledi

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, yönetim kurulu üyeleri Mülayim Bedir, Abdullah Yaman ve Cevat Şenkardeşler de protokol tribününden izledi.

Şimdi rakip Çorum FK

Ergene Velimeşespor kendi evinde ilk maçında 12 Eylül 2021 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Çorum FK takımını konuk edecek. Karşılaşma saat 16.30’da başlayacak.