• Kaldırımın Ortasındaki Büyük Çukur Görenleri Şaşırttı!!
  • Kaldırımın Ortasındaki Büyük Çukur Görenleri Şaşırttı!!
Çorlu Güncel

Kaldırımın Ortasındaki Büyük Çukur Görenleri Şaşırttı!!

  • 04 Eylül 2021
  • 813 Kez Okundu

Zafer Mahallesi’nde Okullar Bölgesi’nin altında yer alan Sağlık Sokak üzerindeki kaldırımda derin çukuru gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Tema Parkı’nın üst tarafında Okullar Bölgesi’nin altında yer alan kaldırımda derin bir çukurun oluşması vatandaşı hem korkuttu hem de şaşırttı. Özellikle gece saatlerinde kaldırımda yürüyen vatandaşlar çukuru fark edemediği zaman ciddi yaralanmalara neden olacak çukurun biran önce düzeltilmesini isteyen vatandaşlar yetkililere sert tepki gösterdi. 
CİDDİ YARALANMALARA SEBEBİYET VEREBİLİR 
Kaldırımda meydana gelen derin çukur sebebiyle gazetemize konuşan vatandaşlar, “Bu çukur özellikle gece saatlerinde ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir. Buradan yürüyen bir vatandaş çukuru fark edemediği zaman içine düşüp yaralanabilir. Burası aylardır bu şekilde hiç kimse gelip burayla ilgili bir çalışma yapmadı. Okul bahçesinin hemen dibinde olan çukurun biran önce doldurulması ve kaldırımın yapılması bekliyoruz”  dedi. 
OKULLAR BAŞLADI, BİNLERCE ÖĞRENCİ BU KALDIRIMI KULLANACAK 
Okulların başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci bu okullarda eğitim öğretim görecek diyen vatandaşlar, "Okullar başladı, şimdi burada binlerce öğrenci eğitim öğretim görecek, burada adliye binası var, hastane var, burası çok yoğun bir bölge bu çukurun bu şekilde durması kabul edilemez. Biran önce yetkililer bu konuya çözüm bulmaları gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN