• Çorluspor 1947'de Yusuf Gümüş Dönemi Başladı
  • Çorluspor 1947'de Yusuf Gümüş Dönemi Başladı
  • Çorluspor 1947'de Yusuf Gümüş Dönemi Başladı
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947'de Yusuf Gümüş Dönemi Başladı

  • 04 Eylül 2021
  • 1232 Kez Okundu

Çorluspor 1947 Spor Kulübü Derneği’nin genel kurulu sonucunda Yusuf Gümüş başkanlığa seçildi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul sonrası tek listeyle gidilen seçimde Yusuf Gümüş Çorluspor 1947’nin yeni başkanı seçildi. Murat Yılmaz’dan başkanlığı devir alan Yusuf Gümüş oy birliğiyle başkan seçildi. Yapılan genel kurula Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan ve çok sayıda spor kulübünün üyesi katıldı. 
SPORDA ÇORLUNUN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUZ 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Avrupa Spor Kenti olan Çorlu’muzda her spor dalında başarılı olmasını istiyoruz. Çorlu’da çok yetenekli sporcularımız var. Basketbolda, voleybolda başarılı işler yapıyoruz, futbolda da başarılı olmak istiyoruz, ben uzun yıllar başkanlık yapan Murat Yılmaz başkanıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yusuf Gümüş başkanında başarılı işler yapacağına inanıyorum. Hedefimizin şampiyonluk olmasını temenni ediyorum” dedi. 
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK, ŞEHRİMİZDE BAYRAM HAVASI YAŞATACAĞIZ
Yeni başkan seçilen işadamı Yusuf Gümüş yaptığı açıklamada: “Gençlerimizi stadlara inşallah çekeceğiz. Çorul’muzda büyük bir heyecan yaratmak istiyoruz. Çorlu’daki hangi iş adamını aradıysak hepsi bu işe olumlu baktı. Hep beraber bu taşın altına elimizi koyuyoruz dediler. Spora destek olalım diyerek yola çıktık. Asıl olan taraftardı, Çorluspor’un taraftarı hancıdır, bizler yolcuyuz. Bizlerde böyle bir yola çıktık. Hedefimiz şampiyonluk, şehrimizde bayram havası yaşatacağız. Güzel şehrimizde Çorluspor’u üst liglerde göreceksiniz önümüzdeki dönemde” dedi. 
YÖNETİM 30 KİŞİYE ÇIKARTILDI 
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş’ta yeni yönetime başarılar diledi. Çorlu spor 1947 Spor Kulübü’nün yönetim sayısı 30’a çıkarıldı. Çorlu’nun değişik kesimlerinden oluşan yeni yönetim basına tanıtıldı. 
İMDAT ŞAHİN