• Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
  • Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti
Çorlu Güncel

Uyuşturucuya Karşı Mahalleli İsyan Etti

  • 02 Eylül 2021
  • 1529 Kez Okundu

Nusratiye Mahallesi Kömürcü Caddesi üzerinde bulunan metruk binaların önüne toplanan mahalle sakinleri, metruk binaların biran önce yıkılmasını istedi.


Gece geç saatlerde madde bağımlılarının mahallenin ortasında bağırıp çağırdığını belirten mahalle sakinleri gece onlar yüzünden uykumuzdan uyanıyoruz” dedi. “Madde bağımlılarının binalara elini kolunu sallayarak girip çıktığını belirten mahalle sakinleri, “hepimizin çoluğu çocuğu var, yetkililerden biran önce binalara önlem alınmasını veya binaların biran önce yıkılmasını istiyoruz. Yeter artık, sesimizi birileri duysun her gün korku içinde yaşamak istemiyoruz” dedi.  
MAHALLELİ; “HER GÜN KORKU İÇİNDE YAŞIYORUZ”
Madde bağımlıları nedeniyle her gün korku içinde yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri gazetemize konuştu; “Yeter artık her gün korku içinde yaşıyoruz, her gün buradaki metruk binalara gelip uyuşturucu içip gidiyorlar. Burası yıllardır bu şekilde atıl bekliyor, metruk binalara karşı neden bir önlem alınmıyor, çoluğumuz çocuğumuz var bizlerin. Dışarı çıkamaz olduk, bu duruma yetkililer bir çare bulsun” dedi. 
GECE YARISI BAĞIRIP BİZİ UYKUMUZDAN UYANDIRIYORLAR 
Kömürcü Caddesi’nde bulunan metruk binaların karşı tarafında oturan bir mahalle sakini gazetemize yaptığı açıklamada: “Gece geç vakitlerde kafası güzel olan madde bağımlıları dışarı çıkıp bağırıp çağırıyor, kendi kendilerine müzik dinliyorlar, bizleri uykumuzdan uyandırıyorlar. Çorlu bunları hak etmiyor, biz bunları hak etmiyoruz. Metruk binalara karşı önlem alınsın ve hemen bunlar yıkılsın” dedi. 
MAHALLİ UYUŞTURUCU DIŞINDA FUHUŞ OLAYLARININ DA OLDUĞUNU BELİRTTİ 
Boş olan ve kapısı bacası açık olan metruk binalarda uyuşturucu dışında fuhuş olaylarının da olduğunu belirten mahalle sakinleri, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Binada uyuşturucu dışında fuhuş olayları da oluyor. Bu olayları biz mahallemizde yaşamak istemiyoruz. Biz Çorlu Belediyesi’ne durumu ilettik, bu konuyla ilgili birşeylerin yapılmasını istiyoruz. Biz olumsuz durumları daha fazla yaşamak istemiyoruz” dedi. 
MAHALLELİ BİNALARIN BİRAN ÖNCE YIKILMASINI İSTİYOR
Kömürcü Sokak üzerinde bulunan iki adet metruk binanın neden hala yıkılmadığını soran mahalle sakinleri, “biz yıkılmasını istiyoruz, fakat aylardır bir türlü yıkılmıyor, önlem alınmıyor. Bu durumu anlamış değiliz. Burada sıkıntıyı yaşayan bizleriz, bizlerin derdine derman olunması gerekirken, hala bir çözüm bulunamadı, ya yıkacaklar burayı ya da binalarla ilgili önlem alınacak. Mağdur olan bizlerin mahalleli olarak bu metruk binaları burada istemiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN