• Küçük Ressamların Kurs Eğitimleri Tamamlandı
  • Küçük Ressamların Kurs Eğitimleri Tamamlandı
Ergene

Küçük Ressamların Kurs Eğitimleri Tamamlandı

  • 30 Ağustos 2021
  • 1219 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Ergene’de bulunan küçükler için açılan ücretsiz resim kursu tamamlandı. Kurs süresince almış oldukları resim eğitimleri ile küçük öğrenciler resim alanında çok geniş bilgilere sahip oldu.




Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında Ergene Belediyesi tarafından küçük çocuklar için açılan resim kursu önce ki gün tamamlandı. Kursun son gününde küçük öğrenciler kurs öğretmenleri Müge Mutlu ile birlikte akrilik boyalar ile tuval çalışmaları yaptılar.

Düzenlenen resim kursunda hafta içinde belirlenen saatlerde resim eğitimleri alan küçükler, el ve teknik becerilerini geliştirdikleri gibi, boyama, resim yapma, çizim gibi konularda da çok geniş bilgiler aldılar. 
Yaz tatillerini dolu dolu geçiren küçükler için düzenlenen resim kursunun çok faydalı geçtiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızı sanata sanata yönlendirmek, yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz bir şekilde açmış olduğumuz resim kursumuz sona erdi. Fakat önümüzde ki günlerden velilerimizden gelen yoğun talep üzerine küçük çocuklarımız için yeni resim kursları açacağız. Çocuklarımızın geleceği için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı resim teknikleri hakkında bilgilendiriyoruz. Özellikle anne ve babaların rolü burada çok büyük. Çocukları kültür ve sanata yönlendirmek ailelerin elinde. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen ücretsiz resim kurslarımız ilçemizdeki yetişkinler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.