• Başkan Yüksel Aşure İkramında Bulundu
  • Başkan Yüksel Aşure İkramında Bulundu
Ergene

Başkan Yüksel Aşure İkramında Bulundu

  • 20 Ağustos 2021
  • 1399 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Muharrem ayı dolayısıyla Ergene’nin çeşitli mahallelerinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlar ile esnafa aşure ikramında bulundu.



Her Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikramında bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene halkını bu yıl da unutmadı. Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulan semt pazarında pazarcı esnafına ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlara aşure ikramında bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e belediye başkan yardımcıları Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci, belediye meclis üyeleri ile CHP Ergene İlçe Örgütü kadın kolları başkanı Emine Gakçı da eşlik etti.
 
Hayat paylaştıkça güzel diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bereket, birlik ve beraberliğin simgesi Aşure Günü nedeniyle Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulan semt pazarında başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile halkımıza ve esnafa aşure ikramında bulunduk. Muharrem ayının ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim tutulan oruçları, edilen duaları ve yapılan hayırları kabul ve makbul eylesin inşallah” dedi. 

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar da Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletti.