• Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Destek
  • Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Destek
Ergene

Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Destek

  • 17 Ağustos 2021
  • 1340 Kez Okundu

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un elde ettiği başarının mimarlarından olan ve her fırsatta amatör spor kulüplerine destek veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatıyla ilçedeki spor kulüplerine malzeme verildi.




Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet binası salonunda düzenlenen programda ilçedeki amatör spor kulüplerinin başkanlarına Ergene Belediyesi tarafından tedarik edilen malzemelerin teslim edilmesi için düzenlenen törende konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Şu anda 10 – 11 tane amatör 1 tane de profesyonel futbol takımımız var. Biliyorsunuz ben spordan geliyorum, spor kulübü başkanlığından belediye başkanı oldum. Spor emek istiyor, zaman istiyor, birikim istiyor. Kolay değil arkadaşlarımızın yükü çok zor, zorlanıyorlar ama tabii biz de elimizden gelen katkıyı her dönem olduğu gibi bu sene de yapıyoruz. Eksik kalan malzemeler olursa da yine bizlere bilgisini verin” dedi.

“Altyapıdan Oyuncu Yetiştirmezsek İşimiz Zor” 
Ergene Velimeşespor Teknik Direktörümüz Özgür hocamız bu sene akademi ligine katılmamız gerektiğini ifade etti diyen Başkan Yüksel, “Takımlarımızda amatör kulüplerimizde çok yetenekli gençlerimiz var. Ancak bunu gösterebilecekleri yer akademi ligi olacak. Profesyonel liglerimizde oynayamayan yetenekli oyuncularımızı amatör takımlarımıza gönderelim. Amatörden sivrilen oyuncularımız illa ki olacaktır. Altyapıdan oyuncu yetiştiremezsek işimiz zor” diye konuştu. 

Malzeme Desteğinin Yanında Maddi Destek De Verilecek
Takım arkadaşlarımıza, kulüp başkanlarımıza bir tavsiyesi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Gençlik turnuvası yapalım, gençlerimizi orada görelim. Bunu yapmamız lazım ki genç kardeşlerimizi oradan yukarıya doğru kazandıralım. Akademi ligine de girersek yetenekli gençlerimizi orada değerlendirip bir üst kategoriye alabiliriz. Her zaman kulüp başkanlarımızın, sporcularımızın yanındayız. Bu sene deplasmanda oynayacak olan takımlara ulaşım desteği vermeye daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu yıl da devam edeceğiz. Maddi desteğimizi de hazırladık. Belediye meclisinden kararı geçti, ligler başladığı zaman katılım belgesini getiren maddi desteğini alabilir” şeklinde konuştu. 

Kulüp Başkanlarına Kombine Kart Hediyesi
Amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bir jest de kulüp başkanlarına yaparak, Ergene Velimeşespor yöneticilerine tüm kulüp başkanlarına Ergene Velimeşespor’un yeni sezon kombine kartlarından hediye etmelerini ifade ederek kartların parasını kendisinin ödeyeceğini söyledi. 
Amatör kulüplerimizin başkanlarına kombine kart hediye edin, parasını da benden alın diyen Başkan Yüksel, kulüp başkanlarından Ergene Velimeşespor’a destek olmalarını istedi.