• Ergene Belediyesi Kursları Yeniden Başlıyor
  • Ergene Belediyesi Kursları Yeniden Başlıyor
  • Ergene Belediyesi Kursları Yeniden Başlıyor
Ergene

Ergene Belediyesi Kursları Yeniden Başlıyor

  • 14 Ağustos 2021
  • 1349 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen ancak sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen kurslarda eğitimler yeniden başlıyor.


Spor ve hobi kursları alanında düzenlenen kurslar ile meslek edindirme kurslarında eğitimlerin yeni normalleşme dönemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirileceğinin altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yetişkinlere yönelik resim, 7 ve 14 yaş arası çocukların katılımı ile çocuk resim, 8 – 14 yaş arası çocukların katılımı ile çocuk İngilizce kursu, step – aerobik kursu, 8 – 10 yaş arası çocuklara yönelik olarak çocuk step aerobik kursu, mefruşat, ebru sanatı ve 8 – 14 yaş çocuklara yönelik olarak futbol kursu kayıtlarımız başladı. Bu kursların yanı sıra meslek edindirme kurslarımız da var. Milli Eğitim Bakanlığı meslek edindirme kursları bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, kuaförlük, berberlik, aşçılık, pastacılık ve giyim kursu düzenleyerek dileyen kişilerin bu alanlarda meslek sahibi olmaları için katkı sağlıyoruz” dedi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu kurslara katılmak isteyenlerin başvurularını Ergene Belediyesi Kültür Merkezi’ne yapabileceklerini, bilgi almak isteyenlerin ise 444 59 43 numaralı telefon bilgi alabileceklerini kaydetti.